top of page
  • Kristoffer Grytten

Hydra Pipe As når nye høyder med PYPLOK®

Oppdatert: 7. jan. 2022

Hydra Pipe AS sin store kompetanse innen rørsystemer brukes kontinuerlig til å innarbeide og tilby nye unike og innovative rørsystemer som gir våre kunder store besparelser.

Hydra Pipe tar også ansvar for å sikre miljøet og leverer miljøvennlige og grønne rørsystemer med PYPLOK® som sikrer ingen lekkasje til havet, i tillegg er det arbeidsbesparende, gir mindre belasting for montør, ingen sveising eller sveiserøyk. Og ikke minst er det stor kostnadsbesparing for kunde og bruker.


Fra å være mest fokusert innen verft- og landbasert industri siden 2011 har Hydra Pipe nå i tillegg fått stort innpass i olje-gass og energisektoren med PYPLOK®. Hydra Pipe sin mangeårige kompetanse og innsats har sørget for at PYPLOK® nå er fullt ut implementert i Equinor sin TR 3016 standard.

Dette har det siste året gitt flere store leveranser for Hydra Pipe til vedlikehold av offshore installasjoner. Kunder som Equinor, ConocoPhillips, Aibel, Wood, Apply, KCA, TDW, Odfjell, Transocean, PGS, Vinje Industri ++ har benyttet PYPLOK® fra Hydra Pipe med stor suksess. Hydra Pipe sikrer et 100% lekkasjefri rørsystem med bruk av PYPLOK® koblingen som monteres uten bruk av varme(sveising), skruing.

Dette gir brukeren en unik, enkel og rask installasjon av nye rørsystemer og ikke minst reparasjon av eksisterende rørsystemer til nesten alle mulige medier som olje, bensin, diesel, CO2, CNG, LPG, BOP Subsea, damp, VVS, maling brannslukningssystemer, og vannholdige systemer på en helt ny måte og veldig tidsbesparende måte.

PYPLOK® fra Hydra Pipe monteres enkelt og meget raskt med håndholdt verktøy som opereres med trykkluft basert hydraulisk pumpe som fritt kan benyttes i alle EX-områder. Hydra Pipe leverer PYPLOK® i følgende dimensjoner: ¼" til 4" og 06mm-115mm og i en rekke forskjellige utførelser og gjengeanslutninger.

PYPLOK® finnes i en rekke materialer som Carbon stål, AISI 316, CuNi (kobber Nikkel), Duplex, Super Duplex og Titan. PYPLOK® benyttes over hele verden og har alle internasjonale typegodkjennelser som DNV-GL-ABS-BV-LR-MRS-Nippon ++

Hydra Pipe har levert komplette og reparasjon av eksisterende rørsystemer i "edlere" metaller som Duplex,Super Duplex og CuNi (Kobber Nikkel) hvor det tradisjonelt har vært benyttet sveising, nå ser man store fordeler ved å bruke kald pressmetode med PYPLOK® istedenfor.

Hydra Pipe har nå store prosjektleveranser bla til Snorre EXP og et stort slukkesystem som foreløpig er hemmeligstemplet, men også til mindre tie-in, modifikasjoner, reparasjoner og ombygginger.

Siste NYTT og kanskje det mest unike, er PYPLOK® koblinger i Titan materiale, eksklusivt utviklet for bruk i NORSOK områder.

  • Dette er den enkleste og sikreste metoden å skjøte Titan rørsystemer på og gir enorm besparing i forhold til konvensjonelle metoder.

  • En rekke tester har blitt gjennomført gjort de siste månedene og for 14 dager siden hadde Hydra Pipe siste sprengprøver i samarbeid med TR gruppen til Equinor.

  • Ingen lekkasjer i rørsystemer før selve røret sprakk midt imellom PYPLOK® koblingen ved 1271bar.

  • Et kjøle-og-drikkevann-rørsystem i Titan som brukes offshore har normalt et arbeidstrykk på maks 30bar,

  • 2"Sch40 Titan rør sprakk midt på ved 850 bar, helt forskriftsmessig hvor PYPLOK® koblingen var like hel.

  • 1" Sch40 Titan rør sprakk midt på ved 1271 bar, helt forskriftsmessig hvor PYPLOK® koblingen var like hel!


Siste innlegg

Se alle

Hydra Pipe og Åpenhetsloven

Bærekraft og aktsomhetsvurderinger og åpenhetsloven Administrerende direktør i Hydra Pipe AS er overordnet ansvarlig for policy knyttet til bærekraftig forretningspraksis i Hydra Pipe. Administrerende

Valutatillegg

Hydra Pipe ønsker alltid å tilpasse seg markedet så vi ser oss derfor nødt til å innføre følgende valutatillegg fra 25.05.2023: • Alle varer tillegges valutatillegg på +9% For mer info se vedlagt skri

Comments


bottom of page