top of page

Pneumatikk

Gamma Completa Quadrata.jpg

Teknologi, internasjonal erfaring og oppfinnsomhet: Gjennom vår leverandør Pneumax er våre produkter er resultatet av en fokusert og samtidig langsiktig forretningsvisjon som streber etter å anvende strømmer og prosesser preget av effektivitet.

Tilpassede produkter suppleres av en variert katalog av teknologiske løsninger som er i stand til å gjøre forskjellen i alle sektorer av industrien: ventiler og magnetventiler, magnetventiløyer med integrert elektrisk tilkobling, feltbussystemer, sylindere og mikrosylindere, komponenter, beslag og tilbehør for trykkluftbehandling, spesialprodukter tilpasset kunden.

esempi.jpg
Attuazione_Elettrica_2019_DEF-scaled.jpg

Elektrisk Aktuasjon

Pneumax-serien av elektriske aktuatorer inkluderer et bredt utvalg av elektriske akser og sylindere. Disse er tilgjengelige med børsteløse motorer og kontrolldrivere. Alternativt kan både aksene og sylindrene leveres i en "bar aksel" -konfigurasjon (uten motoren) eller flenses for å passe til forskjellige merker av elektrisk motor, noe som gir et bredt spekter av fleksibilitet

Pneumax-serien med elektriske aktuatorer og akser kan leveres både med eller uten elektriske motorer og servofrekvensomformere. Takket være et stort utvalg av tilbehør og fester sikrer vi maksimal fleksibilitet når det gjelder å tilby kombinerte portalløsninger med flere akser.

Pneumatisk Aktuasjon

Sylindere med stempelstang (Både i og ikke i henhold til standard)

Stangløse sylindere

Roterende aktuatorer

Pneumatiske gripere

Magnetiske sensorer

Tilbehør og festeanordninger

  • Stempelstanglås

  • Lineære hjelpelinjer

  • Dempere

foto_2-3-4.jpg

Service Name

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to edit the content and make sure to add any relevant information that you want to share with your visitors.

bottom of page