Bli bedre kjent med oss

Innovative løsninger til rett kvalitet, rett pris og ikke minst til rett tid.

Hydra Pipe AS ble etablert i Ålesund sommeren 2010. Selskapet ble etablert fordi det manglet et selskap med all kompetanse på et sted som raskere og mer effektivt kunne betjene kundegruppen på en optimal måte. Som følge av det startet vi opp Hydra Pipe AS, og med ansatte med høy kompetanse innen fagområdet. Fra 2010 har vårt hovedfokus vært å sette kunden i fokus ved raskeste mulig å levere de produktene kundene trenger. Dette har resultert i at vi i dag er landets største leverandør innenfor vårt segment. Vi tilbyr alle typer rør, fittings-systemer, flenser, slanger, ventiler, prefabrikasjon av rørsystem med mer. Vi lagerfører dimensjoner fra 6-273mm og kan også raskt skaffe andre og større dimensjoner.

Våre kunder er alle som bruker/har behov for rør og rørløsninger. For å nevne noen segment, er vi godt etablert innen Offshore, verft , marine , vannkraft, slakteri og øvrig landbasert industri.

Vi er også veldig stolte over at vårt innovative produkt Pyplok endelig ble godkjent i TR-systemet til Equinor i 2019

Vi har fra 2010 til nå vokst til 28 ansatte. Vårt fokus er å sammen med kunden finne rett løsning og å levere rett produkt til rett tid. For å yte best mulig service og kompetanse innen faget, har vi ansatt med høy kompetanse rundt om i Norge.

Vi har hovedkontor og lager i Ålesund, avdelinger med store lager i Oslo(Skedsmo), Bergen og Trondheim. Vi har fokus på innovative produkter og Miljøvennlige løsninger og etterstreber å ligge forran våre konkurrenter.

Vi er alltid ute etter å finne løsninger for våre kunder som de sparer tid, penger og ressurser på. Ønsker du å se om vi også kan gjøre deg til en av våre fornøyde kunder så kan du kontakte oss på mail eller telefon.