top of page
HP_Pyplok_hav.jpg

OM OSS

Vi jobber hver dag for å levere rett løsning, til rett tid og rett pris.

 Hydra Pipe ble etablert i Ålesund i 2010. Siden oppstarten har vi satt kunden i fokus og vi er alltid opptatt av å raskest mulig levere de produktene og løsningene som kundene trenger. Vi er et selskap som har all nødvendig kompetanse på ett sted, noe som gjør at vi raskt og effektivt kan betjene kundene våre på en optimal måte. Dette har resultert i at vi i dag er landets største leverandør innenfor vårt segment.

 For å yte best mulig service og kompetanse innen faget har vi ansatte med svært høy kompetanse for faget rundt om i Norge, og vi er i dag 30 ansatte. Vi har avdelinger i Ålesund, Bergen, Trondheim og Lillestrøm. 

Vi tilbyr alle typer rør, fittings-systemer, flenser, slanger, ventiler, prefabrikasjon av rørsystem med mer. Vi lagerfører dimensjoner fra 6-273mm og kan også raskt skaffe andre og større dimensjoner. Våre kunder er alle som bruker rør og rørløsninger. For å nevne noen segment, er vi godt etablert innen offshore, verft , marine, vannkraft, slakteri og øvrig landbasert industri.

Vårt mål er alltid å finne en løsning for kunden som de sparer tid, penger og ressurser på.

Hydra Pipe AS Bakgrunn
bottom of page