top of page
  • Kristoffer Grytten

PYPLOK® – spar miljøet og kostnadene

Oppdatert: 7. jan. 2022

PYPLOK® – spar miljøet og kostnadene

PYPLOK® er en revolusjonerende metode for ny-installasjon, reparasjon og vedlikehold av rørsystemer. Med PYPLOK® sparer du miljøet, samtidig som at løsningen er betraktelig tids- og kostnadsbesparende sammenlignet med tradisjonell fremgangsmåte.


Kundene våre representerer et bredt spekter av bransjer og sektorer. Det kundene våre har til felles er at de hver dag møter utfordringer knyttet tids- og kostnadseffektivitet. Samtidig er bærekraft i økende grad kjernen av det vi gjør, og bedrifter må vise ansvar i hvert minste leddTidssensitive oppdrag, miljøbelastende prosesserDen tradisjonelle metoden for installasjon og reparasjon av rør innebærer demontering av gamle deler, installasjon og sveising av nye. Bruk av varme som verktøy, spesielt i olje- og gassnæringen, er forbundet med høy risiko og utløser strenge krav til dokumentasjon, sikkerhet og brannvern.


Arbeidet er tidkrevende og fysisk belastende for montørene. Med mange manøvrer og deler i sving, øker faren for avvik, lekkasje, bakterieutvikling og oljespill. Fremgangsmåten utgjør en miljøtrussel, og krever i tillegg olje i sitt bruk.


Fordeler med PYPLOK®
Slik fungerer PYPLOK®


  • Monteres med brukervennlig bærbare maskiner, som krimper skjøten på rørene.

  • Bruker ingen olje ved montering, 100% lekkasjesikker.

  • Produserer ingen varme eller sveiserøyk, krever ingen brannvernstiltak.

  • Krever ingen syrevasking, unngår kjemisk avfall tilknyttet dette.

  • Ingen tid brukt på NDT, krever ingen røntgenfotografering av skøayten.

  • Inspeksjonsmåler som verifiserer at installasjonen er tilfredsstillende, på sekunder.

  • Glatt overflate og tetningsringer som hindrer bakterieutvikling og kontaminasjon, enkel rengjøring uten tunge kjemikalier.

  • Mindre fysisk krevende sammenlignet med tradisjonell metode, forebygger skadelig belastning for montøren.

PYPLOK® er en raskere, tryggere og mer miljøvennlig løsning for installasjon og reparasjon av rør

Ta ansvar for hver dråpe olje, ta kontroll på hvert sekund. Snakk med oss om PYPLOK®.

Siste innlegg

Se alle

Hydra Pipe og Åpenhetsloven

Bærekraft og aktsomhetsvurderinger og åpenhetsloven Administrerende direktør i Hydra Pipe AS er overordnet ansvarlig for policy knyttet til bærekraftig forretningspraksis i Hydra Pipe. Administrerende

Valutatillegg

Hydra Pipe ønsker alltid å tilpasse seg markedet så vi ser oss derfor nødt til å innføre følgende valutatillegg fra 25.05.2023: • Alle varer tillegges valutatillegg på +9% For mer info se vedlagt skri

Commentaires


bottom of page